INGYENES kiszállítás mindkét kiszerelésre!

Gyakran ismétlődő kérdések

Mi a myrkl?

A svéd De Faire Medical által kifejlesztett étrend-kiegészítő, mely B12-vitamint  és, AB001™-et tartalmaz, amely mögött három évtizedes kutató-és fejlesztőmunka áll. Az AB001™ élő kultúrás baktériumtörzsekből, L-ciszteinből és dextrinből áll.

Hogyan javasolt szedni a myrkl-t?

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiség egy adag myrkl kapszula 2-12 órával étkezés előtt. Egy adag 2 db kapszulát jelent. A myrkl rendszeresen és alkalmanként is szedhető étrend-kiegészítő készítmény.
Szedését elsősorban azoknak javasoljuk, akik rendszeresen vesznek részt olyan társasági eseményeken, amelyeken előfordulhat, hogy mérsékelten pár italt is elfogyasztanak. Ezeken a napokon az esemény előtt 2 órával 2 myrkl kapszula szedése javasolt.

A myrkl mindenkinél működik?

Az Egyesült Királyságban végzett felmérés alapján a fogyasztók 72%-a elégedett a termékkel, 2257 Myrkl fogyasztó válasza alapján. 2023. februári adat, a felmérést a Catalyx végezte. A myrkl étrend-kiegészítő. Egy étrend-kiegészítő felszívódása egyénenként változó, számos belső és külső tényező függvénye.

Vegetáriánus vagy vegán étrend esetén alkalmazhatom?

Igen, a myrkl 100%-ban természetes eredetű és vegán.

Probléma merült fel a rendelésem során. Mit tegyek?

Nagyon sajnáljuk, hogy probléma merült fel a rendelésed során. Kérjük, lépj velünk kapcsolatba az [email protected] e-mail címen, és örömmel segítünk a probléma megoldásában.

0
Kosár