INGYENES kiszállítás mindkét kiszerelésre!

Rólunk

Cégcsoportunk 5 országban van jelen.
Innsbruck-Ljubljana-Budapest-i irodáinkkal tevékenykedünk Ausztria, Horvátország, Magyarország, Németország, Szlovénia piacian. Saját fejlesztésű egészségügyi termékeket, illetve exkluzív disztribúciós modellben egyes gyártók termékeit forgalmazzuk.

 

 

Partnercégeink

guterrat Gesundheitsprodukte GmbH Innopharma d.o.o. Inventive Health Trading Kft.

Filozófiánk

“Maga a természet a legjobb orvos.” (Hippokratész).

Hippokratész Kr.e. 460 körül született Kos szigetén, Görögországban. Ő lett az orvostudomány alapítója és korának legnagyobb orvosa.

Hippokratész számos gyógynövényt használt a gyakorlatában, és híres mondása volt: „Az étel legyen a gyógyszered.” A Hippokratész által leírt gyógynövény egyike a fűzfa kérge volt, és az, hogy hogyan használható lázra és fájdalmakra egyaránt. A modern orvostudomány követte ezt az 1800-as években, amikor a tudósok a fűzfából származó aktív vegyületeket használták fel aszpirin előállítására. Az ókori görögök nagy rajongói voltak a bodzának is, amely ma ismét rendkívül népszerűvé válik erőteljes immunerősítő hatásai miatt.

Hippokratész egész Görögországot járta gyógyászatát gyakorolva, elsősorban a meghatározott növényi gyógyszerek gondos felhasználásával.  Hitt a megfelelő táplálkozás fontos szerepében.

(Hippokratész: „Az ételed legyen a gyógyszered…”).

Mi határozza meg a doc phytolabor munkáját?

Természetes receptjeink fejlesztését ebből a kultúrtörténetből merítjük. A doc phytolabornál élelmiszereket, étrend-kiegészítő készítményeket, orvostechnikai eszközöket és tradicionális növényi gyógyszereket fejlesztünk a mai egészségügyi szükségletek támogatására.

A „természetes és egészséges” mottó szerint a mai tudományos ismereteket a hagyományos növényi ismeretekkel ötvözzük a mai egészség és jó közérzet érdekében.

Célunk olyan termékek kifejlesztése, amelyek ugyanolyan előnyösek, mint a kémiai-szintetikus termékek, de ugyanolyan kompatibilisek, mint a gyógynövények.

…ahogy azt “Dr. Természet” felírta…

Magyarországon forgalmazott márkáink, termékek:

Kövessen minket Facebook-on és Instagramon:

0
Kosár