INGYENES kiszállítás mindkét kiszerelésre!

SZÁLLÍTÁS

A csomagok szállítását a GLS Hungary és a Boxy futárszolgálata végzik.

Aznapi házhozszállítás:
Az aznapi házhozszállítás a 12:00 óráig beérkező rendelésekre vehető igénybe kizárólag hétköznapokon, és 14-20 óra között kerül kiszállításra a Boxy által

KIZÁRÓLAG Budapesten és az alábbi településeken: Üllő, Vecsés, Maglód, Gyömrő, Pécel, Gyál, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Érd, Diósd, Budakalász, Dunakeszi, Törökbálint, Pomáz, Budaörs, Budakeszi.

Csomagautomatába történő szállítás:
Csomag kérhető Foxpost csomagautomatába vagy GLS csomagpontra is.

A megrendelést követően e-mailben értesítünk a rendelésed státuszáról, beleértve a csomag számát is, illetve a levélben szereplő linken nyomon tudod követni a csomagodat.

Szállítási költségek:

14000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. További lehetőségek:

Foxpost csomagautomata: 1199 Ft
GLS házhoz szállítás: 1398 Ft
GLS csomagpont: 1398 Ft
Boxy aznapi házhoz szállítás (hétköznapokon): 1699 Ft
Utánvét: +499 Ft, minden esetben

 

FIZETÉS

Az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Bankkártyás online fizetés: a megrendelés létrehozását követően átirányítunk a bank biztonságos fizetési felületére a szükséges adatok megadásához. Sikeres tranzakció esetén a fizetés azonnal megtörténik.

Digitális pénztárca: Google Pay és Apple Pay.

 

UTÁNVÉT

Fizetés utánvéttel: házhozszállítás esetén a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni a megrendelt termékek árát. Foxpost csomagautomata vagy GLS csomagpontra való rendelés esetén a helyszínen, bankkártyával lehet kifizetni a megrendelt termékek árát.
Az utánvét  költsége minden esetben +499 Ft.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

 

TERMÉK VISSZAKÜLDÉS

A megrendelt terméket indoklás nélkül visszaküldheted az átvétel napjától számított 14 napig. Kizárólag sértetlen és bontatlan csomagolású, hiánytalan termék visszaküldésére vagy jogosult.

1. Az alábbi linken található visszaküldési űrlapot töltsd ki!
https://boxy.hu/visszakuldes/

2. Kérjük, győződj meg arról, hogy a visszaküldendő termék(ek) megfelelnek-e a visszaküldési feltételeknek!

3. A terméke(ke)t gondosan csomagold vissza, és küldd el az alábbi címre:
2225 Üllő, Régész utca 1. (hrsz: 3621/1).

4. Tartsd meg a visszaküldött csomag követési számát, hogy a csomagod biztosan elérjen hozzánk. A meg nem érkezett csomagokért felelősséget nem vállalunk.

A termék(ek) visszaküldése és szállítási költsége a megrendelőt terheli.
Amint a visszáru megérkezik, a termék(ek)et megvizsgáljuk, hogy ugyanolyan állapotban van(nak)-e, mint kiszállításkor, és amennyiben a termék megfelel a kritériumoknak, megkezdjük a visszaküldés feldolgozását. E-mailben értesítünk, illetve az eredeti fizetési módon visszatérítjük az összeget 14 napon belül.

Figyelem!  A csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetleges sérülés esetén kérd a jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

0
Kosár