Ingyenes házhozszállítás

Svéd étrend-kiegészítő a reggeli friss ébredésekért

A mai rohanó világban mindannyian ismerjük azt az érzést mikor mindennapi kötelezettségeinken kívül nem jut időnk másra. Reggelenként időben és produktívan kell indítanunk a napot, hogy munkahelyünkön és családi életünkben is megfelelő minőségben tudjunk teljesíteni. Eközben szociális életünk teljesen kialszik bennünk, hiszen a napi teendők mellett lehetetlennek tartjuk, hogy kikapcsolódjunk. Azonban ma már létezik olyan étrend-kiegészítő tabletta, ami megelőzi a másnapi fáradtságot.

Csajos este – Nekünk is jár!

Mindenkinek hiányzik néha a korábbi élete, mikor még csak „tanulta” a különböző pilléreket, mint a munkahelyi szokások, a társadalmi elvárások, a családi kötelezettségek vagy a napi rutinok. A barátnőkkel töltött estéken könnyed nevetések és órák hosszan át tartó csacsogások folytak a kiszemeltünkről, a ruhatárunk felfrissítéséről, a kínos és vicces helyzeteinkről, úgy hogy túlharsogtuk még a másik asztalnál ülő társaság hangját is. Nem néztük az órát és nem hagytuk abba a történeteket, hogy majd fél év múlva folytatjuk.

Ezt a felszabadító érzést felváltották az „egy órára beugrom, mert holnap meló!”, a „nagyon fáradt leszek és még rengeteg tennivalóm lesz otthon” vagy a „megiszok valamit, csinálunk egy-két képet Instára, hogy milyen jó volt az este” gondolatspirálok.

Hétköznaponként szaladunk, mert a munka holnap sem állhat meg. A hétvégék pedig a családi események, a házimunka és a pihenés ideje. Aztán egyszer csak rádöbbenünk, hogy már nem elég ez nekünk, de mégis mikor tudnánk egy laza, csajos estét beiktatni?

A gondtalan esték és reggelek támogatója

Ma már segítségünkre lehetnek olyan termékek, amelyek egy hosszúra nyúlt esti program után reggel friss érzetet keltenek bennünk, mint a myrkl étrend-kiegészítő. A myrkl a svéd de Faire Medical által, 30 éves kutatómunkával kifejlesztett étrend-kiegészítő*, amely a hétköznapokból kiszakadni vágyó fiatal szülők vagy aktívan dolgozók frissítő támaszaként mutatkozik be. A termék AB001TM formulát és B12-vitamint tartalmaz, utóbbi hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A kettő együttes hatásának köszönhetően jelentősen megnő az esély arra, hogy a túl hosszúra sikeredett napok utáni reggeleken jobb kondícióban keljünk.

A myrkl étrend-kiegészítőt 2 órával az esti program előtt, étkezést megelőzően javasolt bevenni. Mindezt egy idei – a Catalyx által az Egyesült Királyságban végzett -, fogyasztói elégedettség mérés támasztja alá, amiben a megkérdezett használók 72%-a állította, hogy elégedett a termékkel.

A mindennap körforgása nem áll meg, ha egy kicsit lazítunk és nem irányítjuk minden percben az életünket. Nem kell lemondanunk az esti programjainkat, éljük át az új emlékeket a myrkl étrend-kiegészítővel!

*Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 A cikk a www.femcafe.hu oldalon jelent meg.

0
Kosár