INGYENES kiszállítás mindkét kiszerelésre!

myrkl – A női táska és csajos esték elégedhetetlen kelléke

myrkl

Mert egy csajos este Nekünk is jár!

A mai rohanó világban mindannyian ismerjük azt az érzést mikor mindennapi kötelezettségeinken kívül nem jut időnk másra. Reggelenként időben és produktívan kell indítanunk a napot, hogy munkahelyünkön és családi életünkben is megfelelő minőségben tudjunk teljesíteni. Eközben szociális életünk teljesen kialszik bennünk, hiszen a napi teendők mellett lehetetlennek tartjuk, hogy kikapcsolódjunk. Azonban ma már létezik olyan étrend-kiegészítő készítmény, amely segít megelőzni a nehéz másnapot, hogy ne kelljen lemondanunk az esti programokról.

Ebben segít a myrkl. A myrkl a svéd de Faire Medical által, 30 éves kutatómunkával kifejlesztett étrend-kiegészítő*, amely a hétköznapokból kiszakadni vágyó felnőttek, fiatal szülők vagy aktívan dolgozók megbízható támaszaként mutatkozik be.

Mire való a myrkl?

  • Segít a hosszúra nyúlt napok és esték utáni másnap reggeleken frissebbnek* éreznünk magunkat, kevesebb fáradtsággal és több energiával. Érezd jól magad ma este, és másnap ébredj frissen.
  • Szedését elsősorban azoknak javasoljuk, akik rendszeresen vesznek részt olyan társasági eseményeken, amelyeken előfordulhat, hogy mérsékelten pár italt is elfogyasztanak. 
  • – A myrkl szabadalmaztatott AB001™ formulája, élő kultúrás baktériumtörzsekből, L-ciszteinből és B12-vitaminból áll, amiknek köszönhetően hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, illetve segítheti az anyagcsere-folyamatokat. Ezáltal segíthessen elkerülni egy mértékletes alkoholfogyasztás utóhatásait és segíthessen megvédeni a májat.
  • – A B12-vitamin segíthet a fáradtság és kimerültség csökkentésében*, amely mértékletes ivás után jelentkezhet.
  • – A fogyasztói kutatások alapján, a myrkl felhasználók 88%*-a elégedett vele!
myrkl

Hogyan alkalmazandó a myrkl?

A myrkl nem egy másnap alkalmazandó, másnaposságra való termék. Hanem előző nap, a programod előtt, a másnapi kellemetlenségeket csökkentendő vagy elkerülendőmegelőzésként szedhető étrend-kiegészítő készítmény.
A myrkl olyan események ELŐTT alkalmazandó termék, amelyeken előfordulhat, hogy mérsékelten pár italt is elfogyasztanak.
1 adag (2 kapszula) myrkl étrend-kiegészítőt legalább 2 órával az esti program előtt, étkezést megelőzően javasolt bevenni.

Ajánlott napi fogyasztási mennyiség:

Felnőtteknek 2 kapszula naponta egy pohár vízzel étkezés előtt 2-12 órával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget nem szabad túllépni! Vegetáriánus és vegán étrendet követők számára is alkalmas.

Fermentált rizskorpa élő baktériumtörzsekkel (bacillus subtilis, bacillus coagulans), vegán kapszula (hidroxipropil-metil-cellulóz), L-cisztein, emulgeálószerek (mikrokristályos cellulóz, zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid), dextrin, cianokobalamin (Vitamin B12).

100% természetes eredetű és vegán. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

(*A B12-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál homocisztein-anyagcseréhez, valamint a normál vörösvérsejt-képződéshez. A B12-vitamin részt vesz normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és szerepet játszik a sejtosztódásban.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
Kosár